Praneet Thai café

Thaimat är ju något av en favorit för oss när det handlar om att äta lunch så när vi fick nys om att det hyfsat nyligen öppnat inte mindre än två nya Thairestauranger i Sävedalen så blev vi rätt exalterade. Vi satte oss i bilen och begav oss av mot Praneet Thai café som blev valet för dagen. När vi kom fram så såg vi att de just nu hade ett hösterbjudande som innebar lunch för endast 59 kr som väl får anses vara ett extremt konkurrenskraftigt pris.

Redan innan vi hade lagt vår beställning så blev vi glatt överraskade när vi såg att det ingick vegetariska vårrullar och räkchips som en form av förrätt.

WP_20151105_12_21_00_Pro

Lokalen är ljus och fräsch men för dagen var det rätt sparsamt med gäster. Kanske har man ännu inte riktigt lyckats nå ut med information om att man öppnat. Det verkar inte heller som att man ännu har hunnit få upp en egen webbplats (endast Facebook-sida) vilket ju borde vara en prioritet för att få gäster att hitta hit. Tar man hit en professionell fotograf som tar snygga bilder på alla maträtten och presenterar detta snyggt på en webbplats så kan det nog göra en hel del för att locka hit folk.

Vårt val på mat för dagen föll på en Geng Rhed i vegetariskt utförande med tofu, en Geng Rhed med räkor och en Geng Kheow wan med räkor. Överlag tyckte vi att maten var riktigt bra. Bra smaker och lagom styrka förutom i fallet med Geng Kheow wan som tyvärr var lite i starkaste laget för gästen. Nästa gång kanske valet faller på någon av wokrätterna som såg rätt spännande ut.

WP_20151105_12_25_56_Pro

Efter maten ingick även kaffe och kaka i priset vilket gav hela måltiden en riktigt trevlig avslutning.

Avslutningsvis kan vi säga att vi gärna kommer tillbaka, även efter att hösterbjudandet löper ut och man återgår till vanliga priser.

7,5/10 – Bra

0 comments