I Love Pizza Allum

Lunchpatrullen tog sig en tur till I Love Pizza för en oslagbar runda kebabtallrik.

Det var med ett fantastiskt väder i ryggen och en förväntansfull känsla i magen som lunchpatrullen seglade in till Allum i Partille för att prova sig fram hos kometrestaurangkedjan I Love Pizza. I Love Pizza är annars känt som Utbys Pizzeria, som varit under luppen i denna bloggen tidigare, men i och med deras triumfatoriska entré i Allum så kände redaktionen sig manad att prova om Utbys fantastiska anda överlevt resan.

I Love Pizzas lokaler är samma lokaler som tidigare tillhörde Briggen, ännu en tidigare aktör i denna bloggen. Lokalen är i sig maffig och I Love Pizza har kört på den traditionella stilen, med få förändringar genomförda i inredningen. Därför kändes det som att besöka Briggen återigen när vi gled in i restaurangen som lite blygt delar plats med en närliggande blomsterbutik.

Av I Love Pizzas många läckerheter på menyn så står nog kebabtallriken, namnet på restaurangen till trots, högst i kurs när det kommer till varför folk nästintill vallfärdar till Utbys nybyggda kedja. Sagda kebabtallrik var också målet för lunchen i fråga när lunchpatrullen så beställde sin mat för dagen.

Priset på 85 kronor (dricka medföljer) är ett hyggligt pris att betala för en tallrik välsmakande kebab blandat med sås av valfri styrka och kompletterande sallad och krispig pommes. Ingen påskebab här inte.

Servicen är excellent och i många fall tycker jag att I Love Pizzas service överskuggas av kvalitén på deras meny. Personligen tycker undertecknad att en effektiv, klar och tillmötesgående service i många fall förbises av olika anledningar, och eftersom I Love Pizza uppfyller alla tre kraven på ett bra sätt så ska de ändå få sin beskärda del av beröm.

Finns inte mycket att tillägga egentligen förutom att I Love Pizzas kometkarriär är anmärkningsvärd men förståelig då de har fantastisk mat och tillhörande effektiv och trevlig service. Det är med glädje som lunchpatrullen självsäkert kan ge de bästa möjliga lovord till en lika grym restaurang.

10/10 – världsklass

0 comments